آخرین مطالب
مقالات نهال ها
مقالات نهال ها
در این مقاله می خواهیم نکاتی رو در مورد کاشت نهال گردو بیان کنیم. برای اینکه درخت گردو بتونه خوب رشد کنه و به درختی تنومند و دراز تبدیل بشه باید اصولی مانند نوع خاک و جنس خاک و فاصله کاشت و … رعایت بشه. با ما همراه باشید.
مقدمه
درختان گردو در طی چند سال به درختانی زیبا و درازی تبدیل می شوند. عمر این درختان به 60 الی 80 سال میتونه برسه. با اینحال اگه تصمیم دارید نهال گردو بکارید رعایت مواردی در مورد فضا، خاک ، زمان کاشت و … شما رو در کاشت هرچه بهتر این درخت زیبا کمک کنه. گردو در خاک های مختلفی میتونه رشد کنه ولی مناسب ترین خاک ، میتونه خاک مرطوب ، کمی ماسه ای و عمیق باشه تا ریشه درخت بتونه گسترده بشه و به درخت تنومندی تبدیل بشه. گردو خیلی آهسته رشد میکنه و رشد بهتر اون میتونه تو خاک های کمی اسیدی و خنثی صورت بگیره. با این حال دیده شده گردو در خاک های قلیایی نیز بتونه رشد کنه.
در مکانهای نسبتا خشک درخت باید به طور منظم آبیاری بشه. هنگام کاشت درخت گردو باید به این توجه کنید پراکندگی درخت نیز برای راحتی گردو مهمه. چون در برخی از انواع درخت گردو ، هنگام گرده افشانی گل های ماده و نر به طور همزمان باز نمی شوند. از طرف دیگر خود باغبان هم میتونه دو یا سه درخت رو در فاصله مناسب 10 الی 15 متر از همدیگر قرار دهد.
فضای کافی یکی از اصلی ترین ملزومات در کاشت درخت گردو به شمار میره. این درخت میتونه تا ارتفاع 25 الی 35 متری رشد کنه. این درخت به فضای بیشتری نیاز داره. برای اینکه گردو مواد مغذی زیادی از خاک دریافت میکنه و نیازمند دریافت نور خورشید برای رشد بهترش هست . البته شما میتونید ازبعضی نهال های پیوندی استفاده کنید که فضای نسبتا کمتری رو میگیره.
از آنجا که گفته شد ریشه درختان گردو گسترده هست فضای مناسب برای کاشت این درخت به شعاع 15 متری از درخت دیگر است. با این حال بعضی نهال های گردو به فضای کمتری نیاز دارند و شعاع 10 متری نیز برای اونا کافیه.
هنگامی که درخت به صورت کامل رشد میکنه قسمت تاج اون شروع به رشد میکنه. جالبه بدونید ریشه گردو هم شبیه به تاج رشد میکنه و تقریبا هم اندازه. پس رعایت فاصله درختان از یکدیگر امری ضروری هست. همچنین این مورد نیز یادتون باشه که درخت حداقل 8 متر فاصله با حصار ، خانه ، و … داشته باشه تا در سال های آتی رشد ریشه و تاج درخت دردسر ساز نشه.
در اصل یه درخت گردو میتونه از بهار تا تابستون و در ماه های پاییز کاشته بشه. ولی چون نهال های جوان به سرما و یخبندان حساس هستند توصیه میشه این درخت رو از اواخر بهار تا اوایل پاییز بکارید. چون هم از سرمای بهاره حفظ میشه و هم سرمای پاییز رو تحمل نمیکنه . در این صورت چون نهال گردو در فواصل گرم کاشته شده و خاک گرم هست میتونه به راحتی مواد مغذی رو دریافت کنه و این برای یه نهال جوان میتونه بسیار مفید باشه.
همچنین اگر شما در حال احداث باغ جدید هستید سعی کنید حتما از نهال های پیوندی استفاده کنید. البته این مورد رو نباید فراموش کنید که اقلیم هوایی ایران متفاوت است و میتونید در بعضی اماکن حتی در پاییز هم نهال کاشته بشه. و در مناطق سردسیری توصیه میشه این درخت در اواخر بهار کاشته بشه.
بیشتر بخوانید »» نهال آلو
عمق حفر شده برای کاشت نهال گردو باید حداقل 50 سانتی متر باشه. عرض گودال نیز بین 80 تا 100 سانتی متر باشه. کمپوست تازه و یا کودهای دامی مخلوط شده با کود شیمیایی و یا همچنین برگ های خرد شده و یا کود چمنی میتونه برای رشد بهتر و سریع تر نهال استفاده بشه.
همچنین این مورد فراموش نشه که بعد از کاشت نهال حتما اونو آبیاری کنید چون احتمال داره ریشه اون در مدت زمانی که رطوبت دریافت نکرده ضعیف شده باشه و قدرت زیادی در جذب آب از خاک رو نداشته باشه. همچنین نهال های جوان نیازمند آبیاری ممتد در سال های اولیه هستند که برای حل این مشکل میتونید از سیستم آبیاری قطره ای استفاده کنید.
تکیه گاه مناسب برای رشد مطمئن نهال های جوان گردو میتونه تثبیت اونا رو در رشد سریعی که دارند حفظ کنه. برای اینکار میتونید چوبی با ارتفاع حداقل 60 سانتی متر در سوراخی کنار درخت دفن کنید تا درخت رو نگه داره و ایمن باشه. همچنین یادتون باشه از یک چوب مرغوب و مقاوم برای اینکار استفاده کنید یرای مثال چوب درخت بلوط میتواند گزینه مناسبی باشد.
همچنین برای محافظت نهال از سرما می تونید از رنگ محافظتی درخت که به رنگ سفید در بازار وجود دارد استفاده کنید.
دیگر مقالات مفید سایت :
یکی از ارقام درختان گردو میباشد که منشا اصلی آن امریکا است گردو پدرو تقریبا شبیه گردو چندلر است که از کیفیت بالایی برخوردار میباشد تقریبا حدود ۱۵ روز پس از درخت بذری بهاری شروع به رشد میکند میوه نهال گردو پدرو تقریبا دو هفته زودتر از چندلر می رسد میوه نهال گردو پدرو درشت بوده و پوستی تقریبا کاغذی دارد تنها عیب این نوع گردو حساس بودن آن به گرمای تابستان میباشد که این نوع نهال مناسب مناطق نسبتا خنک میباشد . گردو پدرو زودبازده و پر محصول میباشد و تقریبا به سایر گردو ها ۳۰ درصد بیشتر محصول می دهد . در بین میوه های خشک باغی گردو ارزش بالایی دارد.زیرا نگه داری و صادرات آن نیاز به سرد خانه و دیگر وسایل پر هزینه ندارد.ودر ضمن به علت خشک بودن هسته آنها صدمه نمی بیند.گردو در ایران در نقاط غربی و شرقی مثل قوچان بینالود کرمان کوهای لاله زار بردسیر شمال ساردوئیه جیرفت و بافت گوغر رابر بلورد و سیرجان به فراوانی یافت میشود.گردوی کرمان مرغوبیت بالایی دارد وحتی قدمت آن به ۵۰۰۰سال می رسد.درختان تنومند خمیده وکهن سال این محصول نشانگر قدمت این درخت است.میزان محصول هر هکتار گردو با بکارگیری روشهای مکانیزه بطور متوسط ۵/۳تن در هکتار است.انواع رقم های گردو خود به شش نوع می رسد.
نهال گردو پدرو
در نهالستان گردو انواع نهال از جمله : نهال گردو خوشه ای،نهال گردو چندلر،نهال گردو مایت،نهال گردو فرانکوت،نهال گردو سر ،نهال گردو کاغذی،نهال گردو قرمز موجود میباشد . برای تهیه هرکدام با شماره های سایت تماس حاصل فرمایید.
درخت گردو یکی از درختان بسیار با ارزش است که علاوه بر جنبه زینتی که دارد محصولات خوراکی ارزشمندی نیز تولید میکند. درخت گردوی بالغ میتواند به ارتفاع ۳۰ متر رشد کند. کاشت درخت گردو با استفاده از بذر کار آسانی است ولی قبل از کاشت باید بذرها در معرض سرما قرار بگیرند تا خواب بذر شکسته شود.
چگونگی کاشت بذر گردو
۱ – قبل از کاشت بذرهای گردو را به مدت یک شب در یک سطل آب قرار دهید. سپس یک کیسه پلاستیکی بدون منفذ را با پرلیت مرطوب پر کنید و بذرها در پرلیت قرار دهید به گونهای که با پرلیت پوشانده شوند. کیسه پلاستیکی را به مدت ۳ تا ۴ ماه در یخچال قرار دهید و هر زمان که پرلیت در حال خشک شدن بود آن را مرطوب کنید.
۲ – بعد از گذشت ۳ تا ۴ ماه، یک گلدان ۴ تا ۵ لیتری برای کاشت بذر گردو آماده کنید. گلدان را با قسمتهای مساوی کمپوست، خاک گلدان، شن و ماسه درشت پر کنید و آنها را با هم مخلوط نمایید. سپس به مخلوط آب اضافه کنید تا جایی که احساس کنید ۱۳ سانتی متر از قسمت بالایی خاک مرطوب شده است.
۳ – بذر گردو را در عمق ۲.۵ تا ۵ سانتی متری بکارید. گلدان را در یک مکان با سایه جزیی قرار دهید. خاک را مرطوب نگه دارید به گونهای که همیشه ۸ سانتی متر از قسمت بالایی خاک مرطوب باشد. هر زمان که احساس کردید قسمت بالایی خاک در حال خشک شدن است آن را مرطوب کنید. هرگز اجازه ندهید خاک به طور کامل خشک شود. همچنین از خیس کردن خاک پرهیز کنید.
۴ – دمای مناسب برای جوانه زنی بذر گردو ۲۴ تا ۲۹ درجه سانتیگراد است. گلدان را در مکانی که دما کمتر از ۱۸ درجه سانتی گراد است قرار ندهید. اگر دما کمتر از این میزان است با کمک یک سیستم حرارتی دما را افزایش دهید.
۵ – جوانه زنی معمولا یک تا دو ماه طول میکشد. زمانی که جوانه را مشاهده کردید سیستم حرارتی را خاموش کنید.
۶ – بعد از اینکه سرما برطرف شد گلدان ها را به خارج از خانه منتقل کنید. برای اینکه نهالها با هوای جدید خو بگیرند آن ها را به مدت یک هفته روزی چند ساعت در خارج از خانه قرار دهید و هر روز این ساعات را بیشتر کنید تا نهال به هوای جدید عادت کنند. بعد از یک هفته، نهالها را در یک مکان با آفتاب کامل خارج از خانه قرار دهید. در مناطق خیلی گرم نهال ها را در یک مکان با سایه جزیی بگذارید. نهال گردو به هفته ای ۲.۵ لیتر آب نیاز دارد.
۷ – در پاییز، نهال های گردو را در مکان دائمی بکارید. یک مکان با آفتاب کامل یا سایه جزیی با خاک اسیدی و مرطوب با زهکشی خوب برای کاشت نهال گردو انتخاب کنید. فاصله بین درختها با یکدیگر و فاصله بین درخت و ساختمان را ۷.۵ متر در نظر بگیرید.
مراقبت از درخت گردو
درخت گردوی جوان به هفته ای یک بار آبیاری نیاز دارد. در سال اول برای هربار آبیاری به اندازه ۱۲ تا ۲۰ لیتر آب به گیاه بدهید. بعد از اینکه درخت به خوبی در خاک تثبیت شد، هر دو یا سه هفته یک بار به گیاه آب دهید. در هر بار آبیاری مطمئن شوید یک تا دو متر از قسمت بالایی خاک مرطوب میشود.
به درختان گردو که در خاک تثبیت شده اند در اوایل بهار کود بدهید. درخت گردو به نیتروژن زیادی نیاز دارد. به میزان ۳ تا ۴ کیلو کود دارای آمونیوم سولفات برای درخت گردو استفاده کنید. به آرامی کود را اطراف درخت پخش کنید. کود را با فاصله ۴۵ سانتی متری از تنه درخت روی خاک اضافه نمایید. بعد از کوددهی، آبیاری عمیق انجام دهید.
مواظب علف های هرز باشید و از رشد علفهای هرز و چمنها در اطراف درخت خودداری کنید. زیرا این گیاهان در جذب مواد مغذی با درخت گردو به رقابت میپردازند و همچنین باعث جذب حشرات و آفات میشوند.
هر سال زمستان قبل از افتادن برگها، زمانی که درخت خفته است آن را هرس کنید. تمام شاخههای آسیب دیده و بیمار را حذف کنید. همچنین شاخه در هم رفته و شلوغ را نیز هرس کنید، این شاخه ها از رسیدن نور خورشید به مرکز درخت جلوگیری میکنند.
نهال گردو شیلی یکی از ارقام درختان گردو میباشد که این رقم به دلیل کیفیت بالای میوه آن از نظر اقتصادی حائز اهمیت است نهال گردو شیلی دارای میوه ای همانند گردو کاغذی پوست نازکی دارد از ویژگی های این درخت مقاوم بودن در برابر سرمای فصل بهار است و میوه آن زودتر از بقیه ارقام گردو میرسد درخت گردو شیلی پر بازده بوده و دارای مغز بیشتر از سایر گردو ها است . منشا اصلی آن آمریکای جنوبی (شیلی) است . در این نهالستان گردو شیلی به صورت پیوندی با بهترین کادر مجرب کشاورزی به تمامی نقاط کشور ارسال میشود. در نهالستان گردو انواع نهال از جمله : نهال گردو خوشه ای،نهال گردو چندلر،نهال گردو مایت،نهال گردو فرانکوت،نهال گردو سر ،نهال گردو کاغذی،نهال گردو قرمز موجود میباشد . برای تهیه هرکدام با شماره های سایت تماس حاصل فرمایید.
گردو را به نام “غذای مغز” نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم.
مصرف ۴ عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ می گردد.یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود ۸/۹۰ درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.
● فواید گردو:
موسسه غذا و دارو پیشنهاد کرده است که برای سلامت قلب روزانه ۳۰ گرم گردو بخورید.
گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی ها به گمان این که آجیل موجب افزایش وزن می شوند، از خوردن گردو و دیگر آجیل ها امتناع می کنند. ولی ثابت شده است، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل مصرف می کنند، احتمال افزایش وزن در آنها به مراتب کمتر از آنهایی است که اصلا آجیل مصرف نمی کنند. پس به گمان این که اگر گردو یا آجیل بخورید چاق می شوید، این غذای بسیار خوشمزه و مفید را از خود دور نکنید.
● ویتامین ها و عناصر معدنی موجود در گردو:
▪ گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد.
▪ در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده است.
▪ گردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد.
▪ گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد.
▪ در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B۳ و B۲ نیز وجود دارد.
کالری گردو زیاد است. حدود ۶۵۴ کالری در هر ۱۰۰ گرم گردو وجود دارد. لذا بهتر است روزی که می خواهید گردو مصرف کنید، کالری آن را محاسبه کرده و از کالری روزانه خود کم کنید. به این ترتیب ترس از چاق شدن را نخواهید داشت؛ برای مثال، اگر کالری مورد نیاز شما در روز ۲۰۰۰ کالری است و شما۱۰۰ کالری گردو مصرف می کنید، لذا می توانید ۱۹۰۰ کالری باقی مانده را از مواد غذایی مختلف دریافت کنید.
ولی اگر می خواهید گردو میل کنید و همانند روزهای گذشته غذاهای روزانه خود را نیز مصرف کنید، این نکته را از یاد نبرید که باید ۱۳۱ دقیقه پیاده روی کنید تا انرژی دریافت شده از گردو، بسوزد.
نهال گردو اسرائیلی یکی از ارقام درختان گردو میباشد که نهال آن در جهاد کشاورزی کرج در ۱۳۵۰ به صورت پیوندی وارد ایران شد میوه این گردو به شکل تخم مرغی بوده و درختی برگریز که رنگ سبز دارد مغز گردو آن شامل دو بخش ناهموار است . نهال گردو اسرائیلی در نهالستان گردو کشت و عرضه میشود در کل گردو درختی است که در شرایط آب و هوای مدیترانه ای در نواحی که دارای تابستانهای معتدل و زمستان سرد باشند به خوبی رشد میکند. نیاز سرمایی گردو حدود۱۵۰۰ -۳۰۰ ساعت دمای صفر تا ۷ درجه سانتیگراد بسته به رقم می باشد.درجه حرارت لازم برای رشد و تکامل ۱۲-۹ درجه سانتیگراد و حداکثر ۳۷ درجه سانتیگراد و اپتیمم ۲۰-۱۵ درجه سانتیگراد می باشد. دمای مناسب برای محصول دهی مناسب بطور میانگین ۲۲-۱۸ درجه سانتیگراد و حداکثر ۳۵ درجه سانتیگراد می باشد. درجه حرارت لازم برای آغاز فعالیت درخت و بیدار شدن از خواب زمستانی ۷-۵ درجه سانتیگراد می باشد، حداقل دمائی که درخت گردو می تواند در زمستان تحمل کند ۲۰- درجه سانتیگراد می باشد. گردو به سرمای دیروقت بهاره حساس است لذا مصون بودن نسبی منطقه از سرمای بهاره دیروقت الزامی است. برودت ۵- تا ۷- درجه سانتیگراد باعث سرمازدگی گل باز شده می گردد. برودت ۷- تا ۱۰- درجه سانتیگراد باعث سرمازدگی جوانه های زایشی می شود. درجه حرارت مناسب برای گرده افشانی ۲۵-۱۵ درجه سانتیگراد می باشد.در دامنه های مشرف به جنوب گلدهی سریعتر اتفاق می افتد اما خطر سرمازدگی بهاره را افزایش میدهد.
در نهالستان گردو انواع نهال از جمله : نهال گردو خوشه ای،نهال گردو چندلر،نهال گردو مایت،نهال گردو فرانکوت،نهال گردو سر ،نهال گردو کاغذی،نهال گردو قرمز موجود میباشد . برای تهیه هرکدام با شماره های سایت تماس حاصل فرمایید.
نهال بادام کاغذی از ارقام درختان بادام میباشد که منشا اصلی این بادام کشور ازبکستان میباشد میوه نهال بادام کاغذی دارای یک میوه ای با پوست نازک ظریف میباشد که هسته آن بسیاز خوشمزه است این نوع نهال از نهال های کمیاب میباشد که به ضورت 100 درصد طبیعی رشد می شود . درخت بادام […]
نهال بادام شکوفه یکی از ارقام درختان بادام میباشد که منشا اصای آن کشور ایران شهر آذر شهر است نهال بادام شکوفه تقریبا شبیه بادام کاغذی است و پوست آن نسبتا سفت تر از بادام کاغذی است این نوع بادام دیر گل است و در برابر سرمای بهاره مقاوم تر از بقیه ارقام میباشد میوه آن […]
نهال بادام ربیع یکی از ارقام درختان بادام میباشد که در نهالستان بادام تولید میشود نهال بادام ربیع از نهال های پیوندی میباشد و منشا اصلی آن ایران شهر کرد میباشد میوه نهال ربیع دیرگل است و میوه آن نسبت به سایر درختان بادام زودتر شکوفه میدهد هر میوه بادام ربیع دارای ۳۳ درصد مغز […]
نهال بادام شاهرودی یکی از درختان بادام است که منشا اصلی آن کشور ایران میباشد بادام شاهرودی دیرگل است دارای مغزی ۳۵ الی ۴۰ درصد میباشد و در اکثر موارد مغز دوقلویی نهال بادام شاهرودی ۲۸ درصد میرسد پوستی نیمه سنگی دارد پایه اصلی نهال بادام شاهرودی، بادام تلخ میباشد و مغز آن شیرین دارد […]
نهال آلو انجلا از نهال های وارداتی میباشد که نهال آن به صورت پیوندی وارد ایران شده است منشا اصلی نهال آلو انجلا کشور ژاپن میباشد نهال آلو انجلا به آلو انجلینو نیز معروف است میوه آن درست بوده و رنگ آن قرمز پر رنگ است میوه آن نهال در سرمای ۲۵ الی ۳۵ درجه […]
نهال آلو بلک استار نوی از از درختان آلو میباشد که منشا اصلی آن کشور کالیفرنیا است میوه نهال آلو بلک استار نسبت به سایر ارقام سیاه بوده و طعمی ترش و شیرین دارد درخت این نهال دارای عمری ۲۵ سال میباشد میوه نهال آلو بلک استار در اوایل مهر ماه میرسد . اینو نوع […]
نهال آلو اختری یکی از ارقام درختان آلو میباشد که نهال آلو اختری از میوه های تک هسته بوده و از خانواده تیره گلسرخیان میباشد منشا اصلی آن کشور کالیفرنیا است میوه آن به شکل گرد یا بیضی بوده و طعمی ترش و شیرین دارد نهال آلو اختری در مقابل سرمای ۲۰ الی ۳۰ درجه […]
نهال آلوچه مراغه یکی از ارقام درختان آلو میباشد که نهال این درخت به صورت بومی و به صورت پیوندی در مراغه کشت شده است میوه نهال آلوچه مراغه بیشتر مناسب برای خشک کردن و خشکبار ها است این نهال دارای میوه ای درشت و به طعمی ترش و شیرین میباشد پایه یپوندی آن آلوچه […]
نهال هلو داوودی نهال هلو داوودی یکی از ارقام درختان هلو میباشد که میوه آن به رنگ قرمز پر رنگ است بافتی نرم دارد و طعمی شیرین دارد . میوه آن در اواخر خرداد ماه میرسد. میوه هلو داوودی درشت است مناسب مناطق نمیه گرمسیر است . “هلو داوودی” مثل تمام میوههای هلو خواص ادرارآور […]
نهال هلو رد تاپ نهال هلو رد تاپ یکی از ارقام درختان هلو میباشد که میوه این نهال نسبت به سایر هلو ها قرمز تر است منشا اصلی ان کالیفرنیا میباشد که در نهالستان، نهال هلو ردتاپ کشت و عرضه میشود میوه آن قرمز با رگه های سفید است میوه نهال هلو ردتاپ در اواخر […]
نهال گوجه سبز سردرود نهال گوجه سبز سردرود یکی از ارقام درختان آلو سبز میباشد که میوه آن در اوایل خرداد ماه می رسد میوه این آلو همانند آلو سبز ملایر بهترین نوع در آلو سبز ها میباشد. در نهالستان انواع دیگر آلو مانند: نهال گوجه سبز شهریار،نهال گوجه سبز ملایر،نهال گوجه سبزسردرود،نهال گوجه سبز […]
گوجه سبز ملایر گوجه سبز ملایر یکی از ارقام درختان گوجه میباشد که این نوع نهال در اواخر خرداد ماه میوه میدهد میوه آن به رنگ سبز گرد است که طعمی ترش دارد نهالستان نهال این گوجه را کشت و عرضه میکند. گوجه سبز نام درختی است از تیرهٔ گل سرخیان که میوهٔ آن کوچک […]
نهال گلابی مشو نهال گلابی مشو از درختان گلابی میباشد که رنگ میوه آن سبز است و طعم شیرینی دارد مدت نگداری آن در انبار تا ۶ ماه میباشد شکل آن همانند سایر گلابی ها است نهال گلابی مشو از نهال های پیوندی از ویلیام و بارتلت میباشد میوه نهال “گلابی مشو” در برار سرما […]
گلابی ویلیام دوشیز گلابی ویلیام دوشیز یکی از ارقام درختان گلابی میباشد “گلابی ویلیام دوشیز” به گلابی بارتلت نیز مشهور است منشا اصلی آن لندن میباشد که در ایالات متحده و کانادا به صورت پیوندی عرضه میشود یکی از رایج ترین گلابی ها در آسیا نیز شناخته میشود این رقم از Pyrus communis ارقام کشت شده میباشد […]
نهال گلابی اسپادانا نهال گلابی اسپادانا یکی از ارقام درختان گلابی میباشد که این نهال از نوع زودرس ها به شمار می آید “گلابی اسپادانا” نسبت به سایر گلابی ها زودتر شکوفه میدهد نهال گلابی اسپادانا در مقابل سرما مقاوم نمیباشد و بیشتر برای مناطق گرمسیری مناسب است نهال گلابی اسپادانا از نهال های پیوندی […]
نهال بیدمجنون نهال بیدمجنون در نهالستان برتر به بهترین بذر ها کشت و عرضه میشود نهال بیدمجنون درختی به ارتفاع تا ۱۵ متر با شاخههای واژگون. برگهای شاخههای پایین پهنتر و با دندانههای پراکنده، بالاییها باریک یا خطی ـ سرنیزهای، به طرف انتها باریکشده ـ نوکدار، با دندانههای ارهای کوچک تنگ هم، بدون کرک یا […]
نهال فندق نهال فندق یکی از میوه های درخت فندق است درخت فندق درختچه ای به ارتفاع 5/1 متر که در اماکن مساعد به ارتفاع6 تا 7 متر (گاهی بیشتر) درمی می آید و به سهولت جنگلی انبوه بوجود می آورد. برگهائی پهن و نوک تیز با دو ردیف دندانه، به رنگ سبز و گلهائی بر […]
نهالستان: ارومیه – میاندواب . روستای تقی آباد و یاغلان تپه
دفتر: ارومیه و آذربایجان غربی میاندواب خ 17 شهریور – مغازه سعید قاسمی
همراه : 09141832393
همراه : 09021832393